Молитва для разведения животных

Данная статья содержит: молитва для разведения животных - информация взята со вcех уголков света, электронной сети и духовных людей.

Помощь молитвой домашним животным

Молитвы в помощь домашним животным читают святым:

  • великомученику Георгию
  • мученикам Флору и Лавру
  • священномученику Власию, епископу Севастийскому
  • святителю Модесту, епископу Иерусалимскому
  • преподобному Феофану Сигрианскому

Молитва священномученику Власию, епископу Севастийскому

Се ныне к тебе, угоднику Божию, яко ко истинному ходатаю спасения притекаем и смиренно молимся: предстани нам в помощь, узами грехов связанным, подвигнися на всемощныя твоя к Богу молитвы и помолися о нас, грешных; тя бо, недостойнии, призывати на заступление дерзаем и желаем от всех грехов наших тобою свобождение получити.

О святче Божий Власие! В сокрушении и смирении сердца нашего пред тобою припадаем и молимся: осияй нас, омраченных наветы вражиими, светом благодати свыше, давнемходяще, не преткнем о камень ног наших. Тя, яко сосуд в честь избранный и исполненный благодати Божия, молим: сподоби нас, грешных, от исполнения твоего желаемое прияти и исцели наша душевныя и телесный язвы, грехом же нашим прощение и душевному и телесному нашему здравию и спасению полезное у Господа испроси, да всегда прославляем Отца и Сына и Святаго Духа и твое милостивное предстательство о душах и телесех наших, ныне и присно и во веки веков. Аминь".

МОЛИТВЫ О ЖИВОТНЫХ

Отче наш, Иже еси на небесех! Да святится имя Твое, да прийдет Царствие Твое, да будет воля Твоя, яко на небеси и на земли. Хлеб наш насущный даждь нам днесь; и остави нам долги наша, якоже и мы оставляем должником нашим; и не введи нас во искушение, но избави нас от лукаваго.Аминь.

Верую во единого Бога Отца, Вседержителя, Творца небу и земли, видимым же всем и невидимым. И во единаго Господа Иисуса Христа, Сына Божия, Единороднаго, Йже от Отца рожденнаго прежде всех век; Света от Света, Бога истинна от Бога истинна, рожденна, несотворенна, единосущна Отцу, Имже вся быша.

Нас ради человек и нашего ради спасения сшедшаго с небес и воплотившагося от Духа Свята и Марии Девы, и вочеловечшася. Распятаго же за ны при Понтйстем Пилате, и страдавша, и погребенна. И воскресшаго в третий день по Писанием. И возшедшаго на небеса, и седяща одесную Отца.И паки грядущаго со славою судити живым и мертвым, Егоже Царствию не будет конца. И в Духа Святаго, Господа, Животворящаго, Иже от Отца исходящаго, Иже со Отцем и Сыном спокланяема и сславима, глаголавшаго пророки. Во едину Святую, Соборную и Апостольскую Церковь. Исповедую едино кре-щение во оставление грехов. Чаю воскресения мертвых, и жизни будущаго века. Аминь.

Богородице Дево, радуйся. Благодатная Марие, Господь с Тобою; благословена Ты в женах и благословен плод чрева Твоего, яко Спаса родила еси душ наших.

ЭТИ ТРИ МОЛИТВЫ – ЕЖЕДНЕВНЫЕ МОЛИТВЫ ВСЕХ ПРАВОСЛАВНЫХ ХРИСТИАН.

(перед любым делом – продажа, покупка, путешествие, экзамен, лечение, еда, сон и т.д.)

Царю Небесный, Утешителю, Душе истины, Иже везде сый и вся исполняяй, Сокровище благих и жизни Подателю, приидии вселися в ны, и очисти ны от всякия скверны, и спаси, Блаже, души наша. Аминь.

(при продаже щенков и котят)

Святии мученики Иоан Сочавский Новый! Призрите с небеснаго чертога на требующих вашея помощи и не отвергните прошений наших, но, яко приснии благодетели и ходатаи наши, молите Христа Бога, да, человеколюбив и многомилостив сый, сохранит нас от всякаго лютаго обстояния: от труса, потопа, огня, меча, нашествия иноплеменников и междоусобныя брани. Да не осудит нас грешных по беззаконием нашим, и да не во зло обратим благая, даруемая нам от Всещедраго Бога, но во славу святаго имене Его и в прославление крепкаго вашего заступления. Да молитвами вашими даст нам Господь мир помыслов, воздержание от пагубных страстей и от всякия скверны и да укрепит во всем мире Свою Едину Святую, Соборную и Апостольскую Церковь, юже стяжал есть честною Своею Кровию.

Молитеся прилежно, святии мученики, да благословит Христос Бог державу, да утвердит во святей Своей Православней Церкви живый дух правыя веры и благочестия, да вси члены ея, чистии от суемудрия и суеверия, духом и истиною покланяются Ему и усердно пекутся о соблюдении Его заповедей, да мы вси в мире и благочестии поживем в настоящем веце и достигнем блаженныя вечныя жизни на небеси, благодатию Господа нашего Иисуса Христа, Ему же подобает всякая слава, честь и держава со Отцем и Святым Духом, ныне и присно и во веки веков. Аминь.

Кресте Честный, хранитель души и телу буди ми: образом сим бесы низлагая, враги отгоняя, страсти упраздняя, и благоговение даруя ми, и жизнь, и силу содействием Святаго Духа и честными Пречистыя Богородицы мольбами. Аминь.

Нифонту, епископу кипрскому.

ВЕЛИЧАНИЕ Ублажаем тя, преподобие отче, Нифонт, епископ Кипрский, и чтим святую память твою, наставниче монахов и собеседниче ангелов.

Приидите, мысленно Святыя Земли достигнем, да узрим в ней душевными очесы святителя и чудотворца Модеста. Иде-же Небесный Началопастырь спасения ради нашего вочеловечися, тамо Того изволением иерарх бе святый сей, пасый люди Его и целя всяк недуг их, Отроча же Младо бывшее нас ради, и проповеда всем превечнаго Бога, празднующе.

Приидите, вернии, псаломски восплещим руками, воспевающе иерарха Модеста, похвалу Святаго града, источник милости неизсякаемый, печальным утешение, о грешных непостыдна ходатая, молящагося о еже спастися нам.

Преподобие отче, Нифонт! Воззри на нас милостивно и к земли приверженных возведи к высоте небесней. Ты горе на небеси, мы на земли низу, удалены от тебе, не толико местом, елико грехми своими и беззаконии, но к тебе прибегаем и взываем: настави нас ходити путем твоим, вразуми и руко-водствуй. Вся твоя святая жизнь бысть зерцалом всякия добродетели. Не престани, угодниче Божий, о нас вопия ко Господу. Испроси предстательством своим у Всемилостиваго Бога нашего мир Церкви Его, под знамением креста воинствую-щей, согласие в вере и единомудрие, суемудрия же и расколов истребление, утверждение во благих делех, больным исцеление, печальным утешение, обиженным заступление, бедствующим помощь. Не посрами нас, к тебе с верою притекающих. Вси православнии христиане, твоими чудесы исполненнии и милостями облагодетельствованнии, исповедуют тя быти своего покровителя и заступника.

Яви древния милости твоя, и ихже отцем всепомоществовал еси, не отрини и нас, чад их, стопами их к тебе шествующих. Предстояще всечестней иконе твоей, яко тебе живу сущу, припадаем и молимся: приими моления наша и вознеси их на жертвенник благоутробия Божия, да приимем тобою благодать и благо-временную в нуждех наших помощь. Укрепи наше малодушие и утверди нас в вере, да несомненно уповаем получите вся благая от благосердия Владыки молитвами твоими. О, превеликий угодниче Божий! Всем нам, с верою притекающим к тебе, помози предстательством твоим ко Господу, и всех нас управи в мире и покаянии скончати живот наш и преселитися со упованием в блаженныя недра Авраамова, идеже ты радостно во трудех и подвизех ныне почиваеши, прославляя со всеми святыми Бога, в Троице славимаго, Отца и Сына и Святаго Духа, ныне и присно и во веки веков. Аминь.

О, священная главо, преподобне отче, преблаженне авво , Нифонт, не забуди убогих твоих до конца, но поминай нас всегда во святых твоих и благоприятных молитвах к Богу. Помяни стадо твое, еже сам упасл еси, и не забуди посещати чад твоих. Моли за ны, отче священный, за дети твоя духовныя, яко имеяй дерзновение к Небесному Царю, не премолчи за ны ко Господу, и не презри нас, верою и любовию чтущих тя. Поминай нас недостойных у Престола Вседержителева, и не престай моляся о нас ко Христу Богу, ибо дана тебе бысть благодать за ны молитися. Не мним бо тя суща мертва, аще бо телом и преставился еси от нас, но и по смерти жив сый пребываеши Не отступай от нас духом, сохраняя нас от стрел вражиих и всякия прелести бесовския и козней диавольских, пастырю наш добрый. Аще бо и мощей твоих рака пред очима нашима видима есть всегда, но святая твоя душа со ан-гельскими воинствы, со безплотными лики, с небесными си-лами, у Престола Вседержителева предстоящи, достойно ве-селится. Ведуще убо тя воистину и по смерти жива суща, тебе припадаем и тебе молимся: молися о нас Всесильному Богу, о пользе душ наших, и испроси нам время на покаяние, да невоз-бранно прейдем от земли на небо, от мытарств же горьких, бесов воздушных князей и от вечныя муки да избавимся, и Небеснаго Царствия наследницы да будем со всеми правед-ными, от века угодившими Господу нашему Иисусу Христу, Емуже подобает всякая слава, честь и поклонение, со Безначальным Его Отцем и с Пресвятым и Благим и Животворя-щим Его Духом, ныне и присно и во веки веков. Аминь.

(об исцелении животных от любых недугов и от отравления)

Преподобие пожив, Богомудре Модесте, и святительскою одеждою украшен, пастырю Иерусалима блаженнейший, в веселии ныне Христу предстоиши и концы озаряеши чудесы, помощник убо буди тя призывающим, моляся, отче, о всех нас.

Светлых подвигов твоих твердость и сострадания ко всем богатство видя, Всеблагий Подвигоположник Бог богатых дарований своих сподоби тя, Модесте, славный иерарше и чудотворче. Тем, молящеся тебе, вопием: свобождай нас от лютых обстояний и недугом нашим подаждь исцеление.

Приидите, мысленно Святыя Земли достигнем, да узрим в ней душевными очесы святителя и чудотворца Модеста. Иде-же Небесный Началопастырь спасения ради нашего вочеловечися, тамо Того изволением иерарх бе святый сей, пасый люди Его и целя всяк недуг их, Отроча же Младо бывшее нас ради, и проповеда всем превечнаго Бога, празднующе.

Приидите, вернии, псаломски восплещим руками, воспевающе иерарха Модеста, похвалу Святаго града, источник милости неизсякаемый, печальным утешение, о грешных не постыдна ходатая, молящагося о еже спастися нам.

(о врачевании зубов)

О, преславный священномучениче Антипо и скорый помощниче Христианом в болезнех. Верую от всея души и помышления, яко дадеся тебе от Господа дар болящия исцеляти, недугующия врачевати и разслабленныя укрепляти. Сего ради к тебе, яко благодатному врачу болезней, аз немощный прибегаю и, твой досточтимый образ со благоговением лобызая, молюся: твоим предстательством у Царя Небеснаго испроси мне болящему исцеление от удручающия мя зубнм болезни, аще бо и недостоин есмь тебе благостнейшаго отца и приснаго заступника моего, но ты, быв подражатель человеколюбия Божия, сотвори мя достойна твоего заступлсния чрез мое обращение от злых дел к благому житию, уврачуй обильно дарованною тебе благодатию язвы и струпы души и тела моего, даруй ми здравие и спасение и во всем благое поспешенис, да тако тихое и безмолвное житие пожив во всяком благочестии и чистоте, сподоблюся со всеми святыми славити Всссвятое имя Отца и Сына и Святаго Духа. Аминь.

(храм находится за Павелецким вокзалом, Москва)

Мученики достохвальнии, всечестнии братья Флор и Лавр’ услышите всех притекающих к вашему заступлению, и как при жизни вашей вы исцеляли коней, так и теперь избавляйте их от всяких недугов. Вонмите мольбе прибегающих к вам, да от всех будет прославляемо Пресвятое имя Отца и Сына и Святаго Духа, ныне и присно, и во веки веков. Аминь.

Преудобренную и Богомудрую двоицу пресветлую восхвалим, вернии, по достоянию, Флора преблажсннаго и Лавра всечестнаго, иже усердно Троицу несозданную ясно проповедаете всем, темже пострадавше до крове, и венцы пресветлыми увязостеся, молитеся Христу Богу, да спасет души наша.

Яко благочестия мученики и страдальцы Христовы Бого-мудрены, вселенная преславно почитает Флора и Лавра днесь, яко да улучим благодать и милость молитвами их и избавимся бед и напастей, гнева же и скорби в день судный.

Заговор, чтобы скотина водилась.

Почти у каждого сельского жителя есть не только приусадебное хозяйство, но и скотина. У кого-то это пара курочек, а у кого и целая скотоводническая ферма. Специально для тех, кто занимается разведением животных, мы публикуем на нашем сайте заговор, чтобы скотина водилась.

Если животные у вас постоянно болеют и не приживаются, то этот заговор вам обязательно поможет. Для чтения заговора, чтобы скотина водилась, вам понадобится непитая вода из колодца или ручья. Наговорите на воду следующие слова и обрызгайте каждое животное.

Итак, слова заговора, чтобы скотина водилась.

«Господь, Наш Владыко,

Ты власть имеешь над всякой

Молим Тебя и просим,

Якоже Ты благословил и

Приумножил стада Иакова,

Благослови и животину

Рабы Божьей (имя).

Приумножь и укрепи,

Сотвори его в сотню раз,

Укрепи от болезней,

Защити от зверя лесного,

От укуса змеиного,

От поветренного падежа.

Огради, Господи, стадо мое

Ангелами Небесными защити

От сглаза людского,

От колдовства и чаровства.

Слава Отцу и Сыну и Святому Духу.

Ныне и присно и во веки веков.

Если у вас скотина плохо приживается и размножается, то многие знахари советуют прибегнуть к следующему заговору. Читают его на Иванов день (7 июля). Чтобы прочитать заговор, чтобы скотина хорошо водилась, вам понадобиться краюха или буханка хлеба. Отрежьте ломоть хлеба по всей длине буханки и скормите по небольшому кусочку каждому животному. Перед этим необходимо прочитать слова заговора, чтобы скотина хорошо водилась.

Итак, слова заговора.

«Домовик мой батюшка,

Заведи мне, рабе божьей (имя),

Животинку, разную шерстинку.

Дай ей, место мягонькое,

Еду вкусную, водицу чистую.

Вечером спать укладывай,

В хлеву спинку потирай,

От болезней береги,

От воров стереги.

Сено в повети, в колодце вода.

Ключ, замок на мой хлевок.

Во имя отца и Сына и Святого Духа.

Аминь. Аминь. Аминь»

Существует несколько секретных заговоров, которые рекомендуется применять для посадки .

  • В високосный год действует много запретов. Например, в старину люди опасались собирать .

  • Существует несколько заговоров против гусениц. Мы публикуем их для вас, чтобы помочь в борьбе .

    Войти, чтобы написать отзыв.

    На войне все средства хороши! Иногда ваши враги делают такие .

    Что такое бессонница знает, наверное, каждый. Также, наверное, .

    Осень не только красивая пора. К сожалению, холодная и мрачная .

    Вы, наверное, слышали о заговоре, который применяют, чтобы прекратить .

    Обряды и порчи вуду уже давно перестали быть сюжетами в фильмах. .

    Очень часто наших знаний мало чтобы успешно сдать экзамен. Например, .

    В нашей жизни иногда встречаются ненужные, назойливые люди, от .

    Вместе с весной приближается и Пасха. Многие кто интересуется .

    Похудение это всегда кропотливый труд, даже если его осуществлять .

    Эталон красоты меняется каждую эпоху. Раньше на Руси ценили белое .

    Висячие родинки могут доставлять массу неудобств. Элементарно, .

    Не секрет, что лишние конфеты и булочки в виде жира откладываются .

    Иногда слишком стройное тело выглядит не всегда красиво. Слишком .

    Перхоть может испортить вид даже самых красивых волос. Иногда .

    • Сильный приворот на любовь девушки. (69770)
    • Заговор чтобы муж работу нашел. (66571)
    • Заговор на примирение с любимым человеком. (65220)
    • Заговор чтобы ребенок начал говорить. (57022)
    • Заговор чтобы ребенок начал говорить. (57022)
    • Молитва чтобы взяли на работу после собеседования. (51649)

    Пятница | 02.06.2017 | Нет коммент.

  • Понедельник | 19.01.2015 | Нет коммент.

    Работа занимает важное место в жизни каждого работающего .

    Не всем людям везет, не для всех работа это праздник. Очень .

    Любовь и уважение окружающих можно добиться с помощью заговоров. .

    Кажется, еще вчера вам мило улыбались на работе, а теперь .

    Всем известно как много зависит от милости и доброжелательности .

    Наверное, многие замечали, что за несколько дней до Дня Рождения, на вас начинают сыпаться различные мелкие неприятности. Это неспроста! .

    Если вы ждете получения важного для себя решения и хотите, чтобы оно было в вашу пользу, то желательно заручиться магической поддержкой .

    Кто из нас не мечтал о счастье? Не хотел начать новую, счастливую жизнь? Есть одна молитва, которая поможет вам в этом. Если вы выполните .

    Желания есть у каждого из нас. Кто-то терпеливо ждет исполнения желания, а кто-то стремиться во что бы то ни стало добиться желаемого. .

    Существуют множество заговоров, чтобы быть в почете у людей. Воспользуйтесь ими, тогда почет и уважение окружающих вам гарантированно. Для .

    Душевный покой… Как иногда нам его не хватает! В жизни каждого из нас есть моменты, когда вроде все хорошо, больших проблем нет, .

    Чтобы простуда и кашель скорее прошли, нужно лечиться, лечиться, лечится. Если вы не хотите пить таблетки, которые, кстати, не всегда .

    Одним из древних способов лечения испугов и страхов у детей и взрослых было выливание испуга воском. Раньше почти все бабушки .

    Осень это не только красивая пора, но время когда легко можно заболеть простудой. Мы общаемся с большим количеством людей в транспорте .

    Одна из неприятных болезней, которая лечится с помощью заговоров, называется «сучье вымя» или гидроденит. Неприятные и болезненные .

    Для нас очень важен крепкий спокойный сон. Но что делать, если вот уже несколько ночей сна нет, а вместе с ним пропало и спокойствие? .

    Иногда нас преследуют жуткие боли. Лекарства и таблетки приносят лишь недолгое облегчение. Конечно, в таких случаях нужно выполнять .

    Оценка 3.4 проголосовавших: 46
    ПОДЕЛИТЬСЯ

    ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

    Please enter your comment!
    Please enter your name here